Product Informatie: Onze mogelijkheden


Naast profielen van Reynaers aluminium en de beglazing van Saint Gobain zijn er nog tal van andere bedrijven waar wij mee samenwerken om de nodige kwaliteit van uw ramen en deuren te garanderen. hieronder vindt u een volledig overzicht van onze diensten.

Ramen, Deuren, Schuifdeuren

Al onze hoogkwalitatieve ramen, deuren en schuifdeuren worden op maat gemaakt met Reynaers profielen. Ons team staat in voor een verzorgde plaatsing op de werf. Er wordt speciale aandacht besteed aan inbraakbeveiliging: meerpuntsluitingen op deuren en inbraakvertragende sluitstukken op ramen zijn standaard voorzien.

Automatische Deuren

Aluma Constructies werkt hiervoor samen met de firma Tormax. Dit bedrijf is specialist in de automatisatie van deuren. Zij zijn verantwoordelijk voor de volledige afstelling van het systeem. Via deze leverancier is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten wat een optimale tevredenheid over het product zal waarborgen

Beglazing

Niet enkel onze profielen staan in voor een goede isolatie van uw woning, maar ook de juiste beglazing draagt hier voor een groot stuk toe bij. Hiervoor vertrouwen wij al jarenlang op onze vaste glasleverancier Saint Gobain Glass

Veranda's

Elke veranda wordt overeenkomstige het ontwerp in eigen atelier met Reynaers profielen uitgevoerd.

Rolluiken

Building Plastics is onze vaste partner voor de levering van rolluiken. Dit Belgisch bedrijf is gespecialiseerd in alle types rolluiken en rolpoorten. De klant heeft de keuze uit zowel geautomatiseerde als manuele rolluiken. Zowel in- als opbouw en voorzetrolluiken zijn mogelijk. Zij leveren zowel PVC als aluinium rolluiken.

Zonweringen & verluchtingen

Voor de leveringen van zonweringen of verluchtingen werken wij samen met onze Belgische partner: Renson. Een breed scala van mogelijkheden staan ter beschikking van onze klanten:

  • automatische of manuele zonweringen
  • zonweringen voor veranda's, dakconstructies en raampartijen.
  • uitgebreide kleurmogelijkheden

Aluma Constructies verzorgt de volledige installatie en afregeling. Uw electricien verzorgt de eventuele aansluiting op het elektriciteitsnet.


Vliegenramen

De vliegenramen worden bij Aluma Constructies geproduceerd op maat van het geleverde schrijnwerk. Schuif- rol- of gewone vliegenramen behoren tot de mogelijkheden.

 Onze Partners


Reynaers

 

Saint-Gobain


Renson

 

Tormax

 

Building Plastics